Kami Akan Cuba Memberikan Yang Terbaik Terkini

Setiap Pembangunan laman web atau sistem yang kami bangunkan akan dipastikan dapat memenuhi keperluan pelanggan seperti yang telah diminta. Dan kami amat tekankan Sokongan Teknikal selepas web atau sistem telah disiapkan. Ini untuk memastikan Ianya dapat digunakan secara optimum dan dapat berikan faedah yang sepatutnya pada pemiliknya.

Siapa Kami

MyTranspro IT Services (MyTranspro) adalah sebuah syarikat yang menjalankan aktiviti Pembinaan dan Penyelenggaraan Laman Web dan juga Sistem Perisian Perniagaan sebagai keutamaannya.

MyTranspro ditubuhkan pada tahun 2017 yang mana dimiliki dan diuruskan oleh sekumpulan IT dan Pengurusan Profesional Bumiputera. Lokasi operasi terletak di Tadisma Business Park, Seksyen 13 Shah Alam. Di sini, kami memberi tumpuan dalam meningkatkan hasil perniagaan melalui aplikasi teknologi maklumat yang terbaik dan terkini.

MyTranspro juga menyediakan perkhidmatan Teknologi Maklumat yang lain seperti Pendaftaran Nama Domain, Penyedia Web Hosting, Rekabentuk Grafik dan juga Percetakan.

Menjadi syarikat yang diiktiraf kualiti perkhidmatannya di dalam dan luar negara. Dengan itu kami dapat menyediakan peluang kerja kepada graduan-graduan dalam pelbagai bidang mengikut keperluan industri.

Memberikan hasil kerja yang kreatif dan memuaskan pelanggan pada harga mampu milik dan berpatutan

Jenis-Jenis Laman Web

E-Dagang
80%
Korporat
70%
Hartanah
100%
Webmini Jualan
50%