Mengenai Syarikat

 MyTranspro IT Services (MyTranspro) adalah sebuah syarikat pelaksana Reka Bentuk Grafik, Perisian Perniagaan dan semua Aplikasi Web.

Syarikat ditubuh untuk menyediakan perkhidmatan IT ke pasaran global dan dimiliki dan diuruskan oleh sekumpulan IT dan Pengurusan Profesional. 

Di sini, kami memberi tumpuan terutamanya dalam meningkatkan hasil perniagaan melalui penyelesaian transformasi teknologi.

Kami membantu pelanggan mencari jalan untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan perusahaan yang dilanjutkan.

Tentang Syarikat

MyTranspro IT Services (MyTranspro) adalah sebuah syarikat pelaksana Reka Bentuk Grafik, Perisian Perniagaan dan semua Aplikasi Web. Syarikat ini ditubuh bagi menyediakan perkhidmatan IT ke pasaran global dan dimiliki dan diuruskan oleh sekumpulan IT dan Pengurusan Profesional. Di sini, kami memberi tumpuan terutamanya dalam meningkatkan hasil perniagaan melalui penyelesaian transformasi teknologi. Kami membantu pelanggan mencari jalan untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan perusahaan yang dilanjutkan.

Kami menyusun dan menyampaikan penyelesaian teknologi strategik dari perniagaan sederhana hingga besar. Semua penyelesaian kami adalah berskala, fleksibel dan kos efektif. MyTranspro akan terlibat dalam pelbagai fasa teknologi maklumat Perniagaan untuk menyediakan Penyelesaian Perniagaan yang lebih baik dan penyelesaian Teknologi terbaik.

MyTranspro beroperasi di Shah Alam, Selangor. Syarikat MyTranspro adalah sebuah syarikat yang berkembang pesat dan bercita-cita tinggi, menawarkan penyelesaian perisian, aplikasi Web seperti Pendaftaran Nama Domain, Web Hosting dengan ciri-ciri teknikal yang terbaik, e-dagang dan reka bentuk grafik untuk digital dan percetakan.

Syarikat kami mempunyai pasukan untuk menyediakan perkhidmatan terbaik dalam Reka Bentuk Grafik, Perisian dan Aplikasi Web. Kami sentiasa percaya kepada graduan kakitangan mereka dengan pengetahuan yang sempurna untuk memberi pasaran teknologi terkini. Kami menyediakan penyelesaian yang paling maju, komprehensif dan kos efektif kepada pelanggan kami untuk memenuhi standard perniagaan antarabangsa dengan kemahiran pengurusan yang tepat. Kami percaya pelanggan berpuas hati dengan teknologi kami dan kami akan telus sepenuhnya untuk mengekalkan hubungan yang sempurna dengan pelanggan.

Perkhidmatan Syarikat

Mengenai Syarikat

  •  MyTranspro IT Services (MyTranspro) adalah sebuah syarikat pelaksana Reka Bentuk Grafik, Perisian Perniagaan dan semua Aplikasi Web. Syarikat ditubuh untuk menyediakan perkhidmatan IT ke pasaran global dan dimiliki dan diuruskan…
    Read more...

Get Social